İş Adamı Cantürk Alagöz Tuz Terapi Merkezi Alanını Ziyaret Etti

Keymen İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Iğdırlı iş adamı Cantürk Alagöz, Üniversitemizin ve Iğdır Valiliği'nin projelendirdiği Tuz Terapi Merkezi şantiye alanını ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin kuruluş aşamasında büyük destek veren Iğdırlı iş adamı Cantürk Alagöz, Üniversitemizin ve Iğdır Valiliği'nin Tuzluca'daki Tuz Mağaralarında yürüttüğü Tuz Terapi Merkezi projesini yerinde inceledi. Tuz Mağaralarındaki şantiye alanında incelemelerde bulunan ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'dan bilgi alan Cantürk Alagöz, proje ile ilgili hayranlığını belirtti. İş adamı Alagöz'ün projeye ilgisi ve Üniversitemize destekleri için teşekkür eden Rektör Alma da, Tuz Terapi Merkezi projesinin takdirle karşılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Alma ile birlikte proje şantiye alanını gezen Cantürk Alagöz, projede emeği geçen herkese tebriklerini iletti.

• Yayımlama Tarihi: 24 Şubat, 2021