Jandarma Teşkilatının 183’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Jandarma Teşkilatı'nın 183'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı tarafından resepsiyon verildi.

Resepsiyona Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Jandarma Albay Necdet Karaca, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler, İl protokolü ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Jandarma Teşkilatının tarihçesi anlatıldı. Ardından Vali Sarıibrahim bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmalarında Jandarma Teşkilatının önemine değinen Vali Sarıibrahim, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Sayın Bakanımızın riyasetinde ve sizlerin emeğiyle Jandarma Teşkilatımızın ortaya koyduğu başarı belli noktanın üzerine çıkmıştır. Allah bu millete hizmet etme şerefine eren bütün arkadaşlarımızdan razı olsun. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve pasta kesimi ile son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 14 Haziran, 2022