Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Polat Üniversitemizi Ziyaret Etti

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Iğdır Üniversitesini ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ı ağırladı. Rektör Alma, Rektör Polat’a Üniversitemiz birim ve tesislerini gezdirerek Iğdır Üniversitesinin tuz terapi projeleri hakkında da bilgiler verdi. İkili görüşmede, iş birliği yapılabilecek projeler ve ortaklaşa düzenlenebilecek kongreler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Rektör Alma, Rektör Polat’a terapatik etkisi olan bir kaya tuzu parçası hediye ederken; Rektör Polat da, Rektör Alma’ya hediyesi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

• Yayımlama Tarihi: 20 Temmuz, 2020