Rektör Alma’dan İş İnsanı Adem Atmaca’ya Teşekkür Plaketi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Sunny Elektronik markasını bünyesinde bulunduran Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca’ya, Üniversitemiz Kampüs Camii’ne verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en önemli elektronik firmalarından bir tanesi olan Sunny’nin Ağrı şubesi açıldı.

Açılışa Ağrı Valisi Osman Varol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı Müftüsü Celal Büyük ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta, destek ve yatırımlarıyla bölgenin kalkınmasına sunduğu katkıdan dolayı Atmaca’yı tebrik eden Rektör Alma, yeni şubenin Ağrı’ya ve bölgeye önemli bir hizmet olduğunu vurguladı.

Rektör Alma ayrıca yapımı sırasında Üniversitemiz Kampüs Camii’ne verdiği destekten dolayı Atmaca’ya plaket takdiminde de bulundu.

• Yayımlama Tarihi: 16 Haziran, 2022