Rektör Alma, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Gününde Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümü münasebetiyle Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde Anma Töreni düzenlendi.

Törene Vali/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, il protokolü, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Valilik, 5. Hudut Alay Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması ile başlayan Anma Törenine, saatler 09:05’i gösterdiğinde çalınan sirenler sonrası iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edildi. Türk Bayrağının göndere çekilmesi, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve çeşitli etkinliklerin düzenlenmesinden sonra, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve fotoğraf sergisinin gezilmesi ile tören sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 10 Kasım, 2020