Rektör Alma’dan Afrikalı Çocuklara Destek

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Özcan’ın sosyal medyada başlattığı “Birterliktesenal”  kampanyasına destek verdi.

Sosyal medyada binlerce kişinin destek verdiği kampanya kapsamında toplanan 2.000 terlik Mustafa Caynan sayesinde Afrika’nın Malawi ülkesine gönderildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Afrikalı çocukların yüzlerinde ufak bir tebessüm oluşturmak amacıyla bu kampanyaya destek verdiklerini ve bu durumun kendilerini fazlasıyla mutlu ettiklerini belirtti.

“Afrika’nın Malawi ülkesindeki çocukların neşesi ve mutluluğu yüzündeki bir gülümseme her şeye bedeldir” diyen Rektör Alma, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti.

• Yayımlama Tarihi: 25 Haziran,2019