Rektör Alma’dan Atatürk Üniversitesine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, ÜNİDAP 5. Dönem Toplantısı için gittikleri Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Orbak ile görüştüler. Yapılan görüşmede Üniversitemizde geçtiğimiz şubat ayında kurulan diş hekimliği fakültesinin çalışmaları hakkında bilgi ve fikir alışverişi yapıldı. Görüşme kapsamında diş hekimliği fakültesinde yapılan çalışmalar ve düşünülen projeler hakkında Dekan Orbak’dan bilgi ve öneriler alındı. Ziyaret sonunda Rektör Alma misafirperverliği için Dekan Orbak’a teşekkür ederken üniversiteler arası iş birliği ve bilgi paylaşımının önemli olduğunu vurguladı. Dekan Orbak ise nazik ziyareti için Rektör Alma’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret iyi dilek ve başarı temennilerinin ardından sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 04 Ocak, 2022