Rektör Alma’dan DSİ 24. Bölge Müdürü Şükrü Baysal’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, DSİ 24. Bölge Müdürü Şükrü Baysal’ı makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmede işbirlik mesajları ön plana çıktı.

Ziyarette Rektör Alma, DSİ 24. Bölge Müdürü Şükrü Baysal’ın kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti ve DSİ 24. Bölge olarak Iğdır Üniversitesine daha önce verdikleri destekleri önemsediklerini vurguladı. Rektör Alma ayrıca, üniversite olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarının mesajını verdi.

Bölge Müdürü Baysal ise, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DSİ 24. Bölge Müdürlüğü olarak Iğdır Üniversitesi’ne her türlü desteği vereceklerini vurguladı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 17 Eylül, 2020