Rektör Alma’dan Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Genel Sekreter Yardımcısı Alaettin Yeğen, 26.07.2021 tarihinde Iğdır Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Servet Canlı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken; Iğdır Üniversitesi ile yapılacak iş birliğini önemsediklerini ifade etti. Ziyaret, iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 02 Ağustos, 2021