Rektör Alma’dan Vekil Atalay’a Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay’ı makamında ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ile bir araya geldi. Rektör Alma’nın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vekil Atalay, Iğdır Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Milletvekili Atalay’ın misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür eden Rektör Alma ise, Iğdır Üniversitesi bünyesinde hayata geçirilen ve yeni dönemde yapılması planlanan projelerden bahsetti. Söz konusu ziyaret esnasında, Iğdır-Ardahan ortak tarihine ilişkin kitap çalışmaları, Ermeni Mezalimi ile ilgili TBMM arşivlerinde ortak çalışmalar yapılması, bilimsel faaliyetler ve çeşitli yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret, Vekil Atalay’ın Rektör Alma’ya ‘Bilinç ve Put’ isimli kitabını takdim etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 04 Haziran, 2021