Rektör Alma DAP Başkanlığını Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ile birlikte DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’i ziyaret etti.

Rektör Alma’yı makamında ağırlayan DAP Başkanı Demirdöğen, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Alma da, DAP Başkanı Demirdöğen’e misafirperverliği ve Üniversitemizde DAP desteğiyle gerçekleştirilen projeler için teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen projeler değerlendirildi, yeni projeler görüşüldü

Başkan Demirdöğen’in makamındaki görüşmede Üniversitemizde DAP desteğiyle gerçekleştirilen projeler değerlendirilirken, planlaması yapılan yeni projeler hakkında da fikir teatisinde bulunuldu. Rektör Alma’nın DAP Başkanı Demirdöğen’i ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 17 Kasım, 2020