Rektör Alma Era Çevre Teknolojileri Tesisini Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Era Çevre Teknolojileri A.Ş.’ye ait üretim tesisi ve Ar-Ge merkezini ziyaret etti.

Rektör Alma, yenilenebilir enerji teknolojileri ve geri dönüşüm malzemeleri alanında araştırma, geliştirme ve üretim faaliyetleri yürüten Era Çevre Teknolojileri’nin Ar-Ge merkezi ile üretim tesisini ziyaret etti. Ar-Ge merkezi ve üretim tesisinde incelemelerde bulunan Rektör Alma, Ere Çevre Teknolojileri yetkililerinden bilgiler aldı. Rektör Alma, Era Çevre Teknolojileri yetkilileriyle görüşmesinde ‘Üniversite-Sanayi’ iş birliği kapsamında Iğdır Üniversitesi ile Era Çevre Teknolojileri iş birliğiyle gerçekleştirilebilecek projeleri de görüştü.

Rektör Alma’nın Era Çevre Teknolojileri A.Ş.’yi ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 30 Temmuz, 2020