Rektör Alma, Iğdır KADEM Temsilciliğini Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Kadın ve Demokrasi Derneğini (KADEM) ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Hakkı Alma, Iğdır Kadın ve Demokrasi Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi.  KADEM Iğdır Temsilcisi Hayrunnisa Bakkıran ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette İl Temsilcisi Bakkıran, Rektör Alma’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve KADEM’in Iğdır’daki faaliyetleri hakkında Rektör Alma’ya bilgi verdi.  Üniversitemiz Rektörü Alma ise, KADEM’in faaliyetlerinin oldukça önemli olduğunu belirterek, İl Temsilcisi ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Alma, ayrıca ziyaret esnasında Iğdır Üniversitesi’nin akademik çalışmalarının yer aldığı katalogları KADEM Temsilcisi Hayrunnisa Bakkıran’a hediye etti.

• Yayımlama Tarihi: 05 Nisan, 2021