Rektör Alma Iğdır Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma Iğdır Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe tarafından başkanlık makamında ağırlanan Rektör Alma’nın ziyareti sırasında, Meclis Başkanı Kasım Çankaya ve Genel Sekreter Sibel Güneş de hazır bulundu. Rektör Alma’nın ziyaretinde, ilimiz ekonomisinin durumu değerlendirilirken; Üniversitemiz ile Ticaret Borsanın ortaklaşa gerçekleştirebileceği projeler görüşüldü. Başkan Kumtepe, Rektör Alma’nın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Rektör Alma da, Başkan Kumtepe’ye misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Rektör Alma’nın Iğdır Ticaret Borsasını ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 23 Eylül, 2020