Rektör Alma Kanal 5 TV'nin Canlı Yayınına Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, ulusal yayın yapan Kanal 5 TV’nin yayınına katılarak Üniversite ile ilgili soruları cevaplandırdı. Rektör Alma konuşmasında; Iğdır Üniversitesi’nin yapmış olduğu faaliyetler, projeler ve 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi hakkındaki açıklamaları ön plana çıktı.

Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Başlığı Ön Planda Yer Aldı

Kanal 5 TV’nin canlı yayınına konuk olan Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Üniversitesi’nin çalışmaları hakkındaki soruları yanıtladı. Rektör Alma’nın katılmış olduğu programda birçok konu ön plana çıktı. Bu konular içerisinde ilk olarak üniversitenin faaliyetleri projeleri, öğrenci kontenjanları gibi başlıklar yer aldı. Söz konusu programda Prof. Dr. Hakkı Alma, salgın dolayısıyla 2019-2020 bahar döneminde uzaktan eğitime geçildiğini ancak eğitimin imkânlar dâhilinde yüz yüze eğitim şeklinde yapılsa daha iyi olacağını mesajını vererek, pandemi sürecine yönelik alınan tedbirleri açıkladı. Rektör Alma ayrıca; Iğdır Üniversitesinin ‘Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm’ kapsamında gerekli çalışmaların tamamladığını söyleyerek yeni eğitim-öğretim dönemi için hazır olduklarını ifade etti.

Haberle ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

• Yayımlama Tarihi: 05 Eylül, 2020