Rektör Alma Kars SERKA Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kars Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. İkilinin yaptığı görüşmede yapılabilecek projeler hakkında konuşuldu.

Ziyarette; Rektör Prof. Dr. Alma, Kars Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir’in kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti ve Kars Serhat Kalkınma Ajansının Iğdır Üniversitesine verdikleri destekleri önemsediklerini vurguladı. Rektör Alma ayrıca, üniversite olarak her türlü işbirliğine hazır olduklarının mesajını verdi.

Genel Sekreter Dr. İbrahim Taşdemir ise, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Serhat Kalkınma Ajansı olarak Iğdır Üniversitesi’ne her türlü desteği vereceklerini vurguladı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 18 Eylül, 2020