Rektör Alma Online Konferansta Iğdır Üniversitesindeki Uzaktan Eğitim İşleyişini Anlattı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, ZOOM üzerinden gerçekleştirilen uluslararası konferansta "Iğdır Üniversitesinde Kullanılan Teknoloji Destekli Uzaktan Eğitim Sistemi, Dijital Araçlar, Yönetim Süreçleri ve Yaşanan Sorunlar" başlıklı bir sunum yaptı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Kırgızistan Eğitim ve Öğretim Bakanlığı iş birliğiyle Oş Devlet Üniversitesi tarafından "Uzaktan Eğitim Sistemleri Kullanımı ve Yaşanan Sorunlar" başlıklı uluslararası bir konferans düzenlendi. Iğdır Üniversitesinin de paydaşları arasında olduğu konferansa, bir katkı da Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'dan geldi. Rektör Alma, "Iğdır Üniversitesinde Kullanılan Teknoloji Destekli Uzaktan Eğitim Sistemi, Dijital Araçlar, Yönetim Süreçleri ve Yaşanan Sorunlar" başlıklı sunumuyla Iğdır Üniversitesindeki uzaktan eğitim işleyişini detaylarıyla anlattı.

Uzaktan eğitim sistemlerinin tüm boyutlarıyla tartışıldığı konferans, Covid-19 salgını nedeniyle ZOOM üzerinden gerçekleştirildi.

• Yayımlama Tarihi: 16 Mayıs, 2020