Rektör Alma, TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığına (TOKİ) ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut ile görüşen Rektör Alma, Üniversitemiz ile TOKİ iş birliğinde yapılması planlanan projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.

Özellikle Üniversitemiz tarafından Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü yakınlarında kurulması planlanan “Villakent Projesi” ele alınırken projelerin artıları ve eksileri değerlendirildi.

Ziyaretin ardından düşüncelerini paylaşan Rektör Alma, “Üniversitemizi geliştirmek, personellerimize en iyi hizmetleri sunmak amacıyla önemli projeler üretiyoruz. Yapacağımız çalışmalar sadece Iğdır Üniversitesine değil bölgesel kalkınmaya fayda sağlayacak. Bu kapsamda çeşitli görüşmeleri sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının devamında ülkemizin kentleşme ve kentsel dönüşüm alanında oldukça önemli mesafeler kat ettiğini vurgulayan Rektör Alma, “TOKİ, kentsel dönüşümde bugün geldiğimiz noktada son derece önemli ve etkin bir rol üstlenmiş, bunun gereğini layıkıyla yerine getirmiştir” dedi.

Rektör Alma misafirperverliğinden ötürü Başkan Yardımcısı Akbulut’a teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı.

Başkan Yardımcısı Akbulut ise Rektör Alma’ya nazik ziyareti ve ilgileri için teşekkür ederken ayrıca Iğdır Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri iş birliklerinden memnun olduklarını belirtti.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 28 Temmuz, 2022