Rektör Alma Yapımı Devam Eden Merkezi Derslik İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde yapımına devam edilen Merkezi Derslik inşaatında birtakım incelemelerde bulundu.

Merkezi Derslik inşaatındaki süreci yakından takip eden Rektör Alma, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personellerinden konu ile ilgili bilgi aldı.

Bilindiği gibi 2022 Haziran ayında tamamlanması düşünülen ve yaklaşık 12000 m² kapalı alana sahip olan Merkezi Derslik binası, 31 adet derslik ile yaklaşık 2500 öğrencinin eğitim almasını sağlayacak olanaklara sahip. 102 adet öğretim elemanı odası, 40 ofis, 3 adet laboratuvar, 6 adet 77 kişilik amfi, 2 adet kantin, kütüphane, 285 kişilik konferans salonu, 2 adet toplantı salonu, depo, arşiv, çay ocağı ve kulüp odalarının yer aldığı Merkezi Derslik Binasına ait inşaat tamamlandığında Iğdır Üniversitesi öğrencilerinin de ihtiyaçları önemli ölçüde karşılanmış olacak.

• Yayımlama Tarihi: 31 Mart, 2021