Rektör Alma Yeşil Dünya Dergisine Röportaj Verdi

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, TMMOB Orman Mühendisleri Odasının çıkardığı Yeşil Dünya dergisine röportaj verdi.

Her sayısında mesleki hayatlarına çok sayıda başarı sığdırmış kişileri okuyucularıyla tanıştıran Yeşil Dünya dergisi, Ekim-Kasım-Aralık 2020 sayısında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya yer verdi. Rektör Alma’nın, “Bugün sizleri tanıştıracağımız isim, mesleğine ciddi anlamda katkı sağlamış orman camiasının başarılı ve değerli isimlerinden olan Iğdır Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma olacak.” şeklinde sunulduğu röportajda Rektör Alma’nın başarılarla dolu eğitim hayatına ve akademik kariyerine yer verildi.

“Başarının sırrı çalışmak, sabretmek ve takip etmekte gizlidir.”

Aldığı ödüllerin, yöneticilik tecrübelerinin, akademik ilgi alanlarının ve öğrencileriyle ilişkilerinin yer bulduğu röportajda Rektör Alma, ideal ve prensiplerini de Yeşil Dünya dergisiyle paylaştı. Rektör Alma, gençlere ve öğrencilere başarının sırrıyla ilgili tavsiyelerde de bulundu. Rektör Alma, gençlere; “Başarının sırrı çalışmak, sabretmek ve takip etmekte gizlidir. Üzerinde zahmet çekmediğin şey senin değildir.” öğüdünde bulundu.

• Yayımlama Tarihi: 17 Şubat, 2021