Rektör Alma Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma Ziraat Fakültesi akademisyenleriyle bir araya gelerek yürütülen projeleri ve proje başvurularını değerlendirdi.

Iğdır Üniversitesi Ziraat Fakültesini ziyaret eden Rektör Alma, fakülte öğretim üyeleriyle bir araya gelerek proje toplantısı yaptı. Ulusal ve uluslararası düzeyde yürütülen projelerin Üniversitemiz için öneminden bahseden Rektör Alma, Üniversite dışı kaynaklı projelerin artırılmasının önemini vurguladı. Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Celalettin Gözüaçık da Ziraat Fakültesi bünyesinde yürütülen projeler hakkında Rektör Alma’ya bilgi vererek, proje başvurularını artırmak için gösterdikleri çabalardan söz etti.

Ziraat Fakültesi bünyesinde yürütülen projeler hakkında bilgi alan ve değerlendirmelerde bulunan Rektör Alma, toplantı sonunda Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin öneri ve taleplerini de dinledi.

• Yayımlama Tarihi: 13 Ekim, 2020