Rektör Prof. Dr. Alma On 4 TV’nin Programına Konuk Oldu

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, ulusal yayın yapan On 4 TV’nin ‘Hayata Dair Her Şey’ adlı programına konuk oldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Üniversitesinde yapılan çalışmalar hakkındaki bilgilendirme programlarına devam ediyor. Rektör Alma son olarak On 4 TV’nin ‘Hayata Dair Her Şey’ isimli programına katıldı. Üniversitemizde yapılan bilimsel çalışmalar, patent başvuruları ve eğitim- öğretim faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Alma, Iğdır Üniversitesinin bölgeye olan katkılarının da altını çizerek, jeotermal seralar, Tuzluca tuz mağaraları ve birçok çalışma hakkında bilgilendirme de bulundu.

Rektör Alma programın son bölümünde Iğdır Üniversitesine yurtdışı ve yurtiçinden tüm öğrencilerin gönül rahatlığıyla gelip eğitim-öğretim faaliyetlerine katılabileceklerinin mesajını verdi.

Programın tamamını alttaki linkten izleyebilirsiniz;

• Yayımlama Tarihi: 23 Haziran, 2020