Rektör Yardımcısı Demirtaş Somali’de Temaslarda Bulundu

Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, gerçekleştirdiği Somali ziyaretinde Üniversitemizle ilgili çeşitli temaslarda bulundu.

Rektör Yardımcısı Demirtaş Somali ziyaretinde Türk Büyükelçiliği ve TİKA Temsilciliğini ziyaret etti. Prof. Dr. Demirtaş, Somali’de görevli Türk yetkililerle Üniversitemizde eğitim almak için başvuru yapacak Somalili öğrenciler için uygulanacak başvuru süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Rektör Yardımcısı Demirtaş’ın görüşmeleri neticesinde, Somalili öğrencilerin Üniversitemize kabulünde takip edilecek başvuru süreçlerinin çerçevesi çizildi.

Gollis Üniversitesi ile iş birliği detayları görüşüldü

Rektör Yardımcısı Demirtaş Somali temasları kapsamında Gollis Üniversitesini de ziyaret etti. Prof. Dr. Demirtaş’ın Gollis Üniversitesini ziyareti sırasında Gollis Üniversitesi ile Iğdır Üniversitesi arasında imzalanacak iş birliği protokolünün detayları da görüşüldü. İki üniversite arasında imzalanacak olan protokol kapsamında; Üniversitemiz ile Gollis Üniversitesi arasında öğrenci ve akademik personel hareketliliğinin başlatılacağı öğrenildi.

• Yayımlama Tarihi: 13 Ekim, 2020