Rektör Yardımcısı İbrahim Demirtaş “Kariyer Günü” Etkinliğine Katıldı

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, Şehit Emin Güner İmam Hatip Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

Rektör Yardımcısı Demirtaş, Emin Güner İmam Hatip Anadolu Lisesi 9-10-11 ve 12. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen konferansta öğrencilere ilk olarak kendi akademik yaşamı ve deneyimlerinden bahsetti. Daha sonra üniversitemize bağlı fakülte, meslek yüksekokulu ve üniversitenin sunduğu imkânlara değinen Rektör Yardımcısı Demirtaş, öğrencilere çok çalışmalarını ve planlı programlı olmalarını tavsiye etti.

İyi Bir Gelecek İçin İyi Bir Eğitim…

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, insanların ve nesillerin iyi bir gelecek temin edebilmesinin ancak iyi bir eğitim süzgecinden geçerek mümkün olduğunu belirtti. Üniversitemizdeki mevcut ve yeni açılacak bölümler hakkında bilgiler veren Rektör Yardımcısı Demirtaş, soru-cevap bölümünde öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlayarak konuşmalarını tamamladı.

• Yayımlama Tarihi: 13 Ocak, 2022