Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kerimli 'Hocalı Soykırımını Anma' Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Genber Kerimli, Hocalı Soykırımını Anma Programına katıldı.

Hocalı Soykırımının 29. yıldönümü münasebetiyle Iğdır-Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini Yaşatma ve Destekleme Derneği ile Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu tarafından anma programı düzenlendi. Iğdır Kültür Merkezinde düzenlenen anma programına; Iğdır Valisi/Belediye Başkan V. Hüseyin Engin Sarıibrahim, Azerbaycan-Kars Başkonsolosu Nuri Guliyev, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Genber Kerimli, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve STK yöneticileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, şehitler için Kuran okundu ve anma konuşmaları yapıldı.

• Yayımlama Tarihi: 25 Şubat, 2021