Üniversitemiz Akademik Personel Memnuniyetinde İlk Beşte

Yükseköğretim kurumlarının eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerinin kalite düzeylerine ilişkin ulusal ve uluslararası kalite standartlarına göre değerlendirmeler yapmak üzere kurulan YÖKAK, YÖKAK tarafından belirlenen iç değerlendirme ölçütlerine göre hazırlanan kurum iç değerlendirme raporlarını ve üniversite personeli memnuniyet anketlerini kamuoyuna açıkladı.

Yüzde 89 memnuniyet belirtildi

YÖKAK tarafından kamuoyuna açıklanan akademik personel memnuniyet anketinde, Iğdır Üniversitesi; anketi gerçekleştiren 88 devlet üniversitesi arasında akademik personel memnuniyetinde beşinci sıraya yerleşti. Iğdır Üniversitesi akademik personeli, kurum içi değerlendirme için yapılan ankette Üniversitemizden yüzde 89 düzeyinde memnuniyet duyduğunu belirtti. Türkiye geneli akademik personelin, kurumlarından ortalama memnuniyetinin yüzde 71,52’de kaldığı anket sonuçlarına göre; Iğdır Üniversitesi, ortalamanın çok üstünde bir performans sergiledi.

• Yayımlama Tarihi: 17 Eylül, 2020