Üniversitemizde “Doğu Akdeniz’de Güncel Meseleler” E-Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Temiz moderatörlüğünde “Doğu Akdeniz'de Güncel Meseleler” e-semineri Zoom üzerinden düzenlendi.

Kıta sahanlığı ve münhasır ekonomik alanla ilgili güncel meselelerin tartışıldığı e-seminer, 10 Eylül 2020 tarihinde Zoom üzerinden gerçekleşti. Iğdır Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Temiz moderatörlüğünde gerçekleşen e-seminere; Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. İsmet Türkmen, Düzce Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gökmen Kılıçoğlu, Kafkas Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Elnur Hasan Mikail, Bursa Teknik Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Engin Koç ve Iğdır Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kazım Kara iştirak etti. E-seminerde; Doğu Akdeniz’deki güncel olaylar, bölge dışı aktörler, Yunanistan’ın durumu, BM, AB ve Arap ülkelerinin bakış açıları ile Türkiye’nin tutumu değerlendirildi.

• Yayımlama Tarihi: 14 Eylül, 2020