Üniversitemizde Sanayi Projeleri Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Ulusal Sanayi Projeleri Destek Programları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ve Üniversitemiz akademisyenleri katıldı. Toplantıda Rektör Alma, katılımcı akademisyenlere; TÜBİTAK TEYDEB, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve KOSGEB tarafından ulusal sanayi projelerini desteklemek için oluşturulan programları anlattığı bir sunum gerçekleştirdi.

Bilgilendirme toplantısı hakkında konuşan Rektör Alma, destek programları hakkında yaptığı detaylı sunumla Üniversitemiz akademisyenlerini bilgilendirmek ve ulusal sanayi projeleri geliştirmeleri için onları teşvik etmenin amaçlandığını belirtti.

• Yayımlama Tarihi: 08 Ekim, 2020