Yeni Açılan Fakültemiz Münasebetiyle Akademisyenler ve Diş Hekimleri Rektör Alma'yı Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararıyla kuruluşuna onay verilen Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi münasebetiyle Erzurum’da görevli diş hekimleri ve Üniversitemiz akademisyenleri Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı makamında ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri, yeni açılan Diş Hekimliği Fakültesi münasebetiyle Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti. Rektör Alma’yı ziyaret eden heyette; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fuat Kahraman, Iğdır Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri olan Nazlı Gizem Ak, Nezaket Ada, Büşra Merve Sarıtaş, Berfin Sezen Cantepe, Yunus Azboy ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri ve Iğdır Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Mehmet Artürk hazır bulundu.

Ziyaret sırasında, Üniversitemiz akademisyenleri Rektör Alma’yı Diş Hekimliği Fakültesinin açılması dolayısıyla tebrik ederken, Fakültede verilecek eğitimle ilgili detaylar görüşüldü. Ziyarette, Fakülte altyapısına dair atılacak adımlarında istişaresi yapıldı.

Diş hekimlerinden Rektör Alma’ya ziyaret

Yeni açılan Fakültemiz münasebetiyle Erzurum’da görevli diş hekimlerinden oluşan bir heyet de Rektör Alma’yı ziyaret etti. Rektör Alma’ya tebriklerini sunan heyet, Iğdır Üniversitesi bünyesinde kurulan Diş Hekimliği Fakültesinin sadece Iğdır için değil, tüm bölge için büyük katkı sunacağını belirttiler. Ziyaret sırasında diş hekimliği eğitimiyle ilgili hususlar görüşüldü.

• Yayımlama Tarihi: 18 Şubat, 2021