YÖK Genel Sekreter Yardımcısı Ayçiçek’ten Rektör Alma’ya Ziyaret!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Ayçiçek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Alma, Genel Sekreter Yardımcısı Ayçiçek’e Üniversitemiz hakkında genel bir bilgilendirme yaparak gerçekleştirilmesi düşünülen projeleri anlattı. İkili ayrıca kurumlar arasında akademik, sosyo-kültürel ve eğitim-öğretim alanlarında yapılabilecek ortak çalışmalar ve projeler hakkında da istişarelerde bulundu.

Görüşmenin ardından Rektör Alma ve Rektör Yardımcısı Çelebi, Genel Sekreter Yardımcısı Ayçiçek’e Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’nde bulunan akademik birimlerin, laboratuvarların ve atölyelerin ziyaret edilmesinde eşlik etti.

Kampüs Cami ve Gençlik Kütüphanesi’nin ziyaret edilmesi ile devam eden gezi programı, Üniversitemiz öncülüğünde sağlık turizmine kazandırılan Tuz Mağarası’nın gezilmesi ile tamamlandı.

Program sonunda yapılan ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Alma, “YÖK Genel Sekreter Yardımcımızı Üniversitemizde ağırladık. Yaptığımız çalışmalar, hedeflerimiz ve çeşitli iş birlikleri hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. Kendisine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 01 Ağustos, 2022