DAP Başkanı Prof. Dr. Demirdöğen Üniversitemizi Ziyaret Etti

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Üniversitemizi ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma tarafından ağırlanan DAP Başkanı Prof. Dr. Demirdöğen, Üniversitemizde hayata geçirilen ve DAP tarafından finanse edilen Güneş Enerjisi Santrali, Hayvan Hastanesi, Cami Gençlik Kütüphanesi, Atölyeler ve Hayvan Barınağı projelerini yerinde inceleme fırsatı buldu.

Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünü Rektör Alma ile birlikte gezen DAP Başkanı Demirdöğen, daha sonra Karaağaç Kampüsünde gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Ziyaretinin ikinci gününde ise kalabalık bir ekiple birlikte Tuzluca'da bulunan Tuz Mağaralarını ziyaret eden Rektör Alma ve Dap Başkanı Demiröğen, tuz mağaralarının sağlık turizmine kazandırılması ve projenin tamamlanması konularında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

IU News Center

• Publishing Date: 14 January, 2021