Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü Türkiye Azerbaycan Zafer Konseri Düzenlendi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü tarafından hazırlanan projeyle birçok üniversitenin katılımı dâhilinde Azerbaycan Türkiye dostluğu bir kez daha perçinlendi ve Karabağ zaferi kutlandı. Proje de Iğdır Üniversitesi Müzikoloji bölümü,  Bakü 24 numaralı 11 yıllık Devlet Müzik Okulu, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Konservatuvarı, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Ana sanat Dalı, Kırgızistan Devlet Senfoni Orkestrası, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Üflemeli ve Vurmalı Ana sanat Dalı Öğretim Üyeleri ve öğrencileri eserlerini kardeşlik için çaldılar. Üniversitemiz bünyesinde yapılan proje 18.01.2020 tarihinden itibaren Iğdır Üniversitesinin youtube kanalında izleyicilerle buluştu.

Haberle ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

IU News Center

• Publishing Date: 18 January, 2021