Rektör Prof. Dr. Alma, 'Tuz Terapi Merkezi Değerlendirme Toplantısına' Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Valilik toplantı salonunda düzenlenen “Tuz Terapi Merkezi Değerlendirme Toplantısına” katıldı.

Tuz Terapi Merkezi Değerlendirme Toplantısına Rektör Alma’nın yanı sıra Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim, Tuzluca Kaymakamı Salih Çiğdem, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, Iğdır Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Nedim Duman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş ve Tuzluca KÖYDES Müdürü Faruk Korkusuz katıldı.

Söz konusu yapılan toplantıda, Tuzluca ilçesinde bulunan tuz mağaralarının sağlık turizmine kavuşturulması amacıyla yapımı devam eden Tuz Terapi Merkezi ve İdari Bina inşaatında gelinen son durum değerlendirildi.

IU News Center

• Publishing Date: 09 January, 2021