Rektör Gürel, İki Şehit Babası Ahmet Akdeniz’in Cenaze Törenine Katıldı
Iğdır Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı görevini uzun yıllardır başarıyla yürüten ve tedavi gördüğü Erzurum'da yaşamını yitiren iki şehit babası Ahmet Akdeniz, Halfeli beldesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Mütevazı kişiliğiyle tanınan, toplumun her kesimi tarafından sevilen ve saygı duyulan Akdeniz’in vefatı, başta ailesi olmak üzere tüm kentte derin bir üzüntüyle karşılandı.
Halfeli beldesinde gerçekleştirilen cenaze merasimine Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ekrem Gürel, il protokolü üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Iğdır Üniversitesi ailesi olarak merhum Ahmet Akdeniz’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, şehit yakınlarına ve tüm Iğdır halkına başsağlığı ve sabır dileriz.
Rektör Gürel, İki Şehit Babası Ahmet Akdeniz’in Cenaze Törenine Katıldı