DAP ve SERKA Heyetinden Üniversitemize Bölgesel Kalkınma Ziyareti
Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Halil İbrahim Güray ile Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Nurullah Karaca ve beraberindeki heyet, Üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirdi.
Rektör Vekili Prof. Dr. Haktan Sevinç tarafından ağırlanan heyetle yapılan görüşmede, üniversite ile bölgesel kalkınma kurumları arasındaki stratejik iş birliği imkânları ele alındı.
Toplantıda bölgesel kalkınmaya ivme kazandıracak projeler, üniversite-sanayi iş birlikleri ve akademik çalışmaların desteklenmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Haktan Sevinç, üniversitenin bölgenin gelişim süreçlerinde lokomotif bir rol üstlenmeye devam edeceğini vurguladı.
DAP ve SERKA heyeti ise üniversitelerle kurulacak güçlü bağların, bölgenin ekonomik ve sosyal refahına doğrudan katkı sağlayacağını ifade etti.
Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt'un da eşlik ettiği ziyaret, iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.
DAP ve SERKA Heyetinden Üniversitemize Bölgesel Kalkınma Ziyareti