Troy Kart: Siyonizm Destekçisi Mastercard ve Visa'ya Alternatif

Amerikan Visa Kart ve Master Kart, Türkiye'den 2-3 milyar dolar komisyon almaktadırlar. Bu da yaklaşık 40-50 milyar liraya tekabül etmektedir.  Bu kurumlar, Türkiye'de yerleşik olmadıkları için Kurumlar Vergisi ödememektedir. Eğer yerleşik olsalardı %20'den yaklaşık 8-10 milyar lira vergi ödemeleri gerekecekti.

Yerli ödeme sistemi yerli silah üretimi kadar önemlidir. Troy ödeme sisteminin %51'i Merkez Bankası'nın, %23'ü devlet bankalarının, kalanı da Türkiye'deki özel bankalarındır. Neredeyse tümü yerli ve millidir. Türkiye'deki tüm bankalar kredi kartlarını Troy kart ile değiştirebilmektedirler.

Master Card ve Visa Card Siyonist Yahudi menşeilidir. Kart değişimi için müşteri hizmetlerini arayarak "Kartımı Visa veya MasterCard'tan Troy'a çevirmek istiyorum" demeniz yeterlidir.

Iğdır Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi 8 Kasım 2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru