REGAİB KANvefatının 13. Sene-i devriyesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programı

Üniversitemiz Konut Tahsis Talep Beyannamesi Kesin Liste

Üniversitemiz Akademik ve İdari personellerinden istemiş olduğumuz Konut Tahsis Talep Beyannameleri incelenmiştir. Sıra Tahsisli Konutların Puanlama Cetveli olan (4) sayılı cetvel ile puanlama yapılmış olup, kesin liste Üniversitemiz Konut Yönergesinin 6. 7. ve 8. maddeleri hükmü gereğince ekte yer alan sıralamaya göre Konut Tahsis Komisyonu kararı ile kesinlik kazanmıştır. 30.06.2024 tarihine kadar konutlarda herhangi bir boşluk olduğu anda yeni bir işlem tesisine gerek kalmadan mevcut sıralamaya göre tahsis işlemi yapılacaktır. 01.07.2024 tarihinde konut talebine ilişkin başvurular yeniden tüm personellerden istenecek olup, gelen yeni talepler alındıktan sonra mevcut liste güncellenecektir.

2024 YILI OCAK AYI LOJMAN TALEP BEYANNAMESİ  KESİN PUAN VE SIRA LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 9 Şubat 2024

WIPO 2024 yılı Küresel Ödülleri