Rektör Gürel'den Iğdır Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Gürel, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan’ı makamında ziyaret etti.

​Rektör Gürel'den Iğdır Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Gürel, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak çalışmalar kapsamında yenilikçi girişimlerin desteklenmesi amacıyla faaliyet gösteren Serhat Teknokent üzerine kapsamlı bir fikir alışverişinde bulunuldu. 

Üniversitemiz ile Iğdır TSO arasında stratejik bir iş birliği geliştirme arzusunun dile getirildiği görüşmede, söz konusu iş birliğinin özellikle yerel girişimcilerin desteklenmesi, üniversite–sanayi iş birliklerinin artırılması ve teknoloji odaklı projelerin teşvik edilmesi açısından Iğdır’a önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.

Çalışmaların, Iğdır’da sürdürülebilir bir Ar-Ge ve inovasyon ekosisteminin oluşmasına önemli bir ivme kazandıracağı değerlendirildi.

Ziyarette ayrıca Serhat Teknokent’e ortak olması planlanan Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hakan Aras ile Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gökçen Turan da hazır bulundu.

Bu gönderiyi paylaş