Üniversitemizde “Kariyer Yolunda Girişimcilik” Konulu Söyleşi Gerçekleşti

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından “Kariyer Yolunda Girişimcilik” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemizde “Kariyer Yolunda Girişimcilik” Konulu Söyleşi Gerçekleşti

Mediko Sosyal Binası 9 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gören söyleşiye, konuşmacı olarak KARMER Müdürü Öğr. Gör. Hakan Güngör katıldı.

Konuşmasında girişimcilik konusunda kariyer yolculuğunu ve deneyimlerini öğrencilere aktaran Güngör, kariyer planlaması ve girişimcilik konularında önemli bilgiler paylaştı.

Konuşmasının devamında ise girişimciliği içeriğine değinen Güngör, "Girişimcilik, sadece iş dünyasında değil, hayatın her alanında önemli bir beceridir. Kendi işini kurma arzusu ve risk alma cesareti, bugünün rekabetçi dünyasında kariyer yapma konusunda büyük avantaj sağlayabilir. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimize kariyerlerinde fark yaratma potansiyeli sunarak girişimcilik konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor" dedi.

Program son olarak soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 14 Aralık 2023

Üniversitemizde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukların tanıtılması amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” açılış etkinliği gerçekleştirildi.